.

.

YYHJ Átlátszó Műanyag Asztal Protector PVC Terítő Takarja Olaj Ruha, Egyszerű, Tiszta, Vízálló Wipeable Bútor Topper Pad Irodában,Este Állvány,Számítógép & Íróasztal Asztallap

YYHJ Átlátszó Műanyag Asztal Protector PVC Terítő Takarja Olaj Ruha, Egyszerű, Tiszta, Vízálló Wipeable Bútor Topper Pad

HUF 4260.60

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Környezeti PVC : Környezetbarát, egészséges, nem ftalátok, nem formaldehid, víz, olaj rezisztencia, magas hőmérsékletű ellenálló, könny ellenállás, antisztatikus, nem deformálódik/sárgás normál körülmények között, újra fel lehet használni sokszor, gazdaságos. ★Terítő Funkció : Védi a tábla vagy a terítő a karcolások ellen, karcolásokat, a foltok, szennyeződések, miközben az asztal rendezett, tiszta, rendezett,környezetbarát PVC anyag, a jellemzők vízálló, csúszásmentes, hőálló. ★Többfunkciós alkalmazás : nagyon alkalmas dekoráció minden alkalomra, például : táblázat, dohányzóasztal, TV szekrény, számítógép asztal, fésülködő asztal, éjjeliszekrény, íróasztal vagy a padló, ami lehet menteni egy csomó bajt. ★Tökéletes Védelem : A 1,5 mm/2 mm vastag átlátszó asztalterítő alkalmas otthoni használatra, illetve nem mozog.Az átlátszó műanyag asztal mat jobb a hő ellenállás, a legmagasabb hőmérséklet elérheti a 176 ° F / 80 ° C. A táblázat törlése mat a legjobb választás egy mintás asztali vagy terítő tetején. ★Hangelnyelés : PVC táblázat szőnyeg lehet használni, mint a lengéscsillapítók a cikkeket tabletops, vagy a padlón, hogy csökkentse a zaj keletkezett a mozgás a széket, majd hozzon létre egy kényelmes fedett vagy irodai környezetben.Tegye a kedves családi képek, napi jegyzetek alapján a táblázat törlése protector az ebédlő asztal, jó étvágyat, élvezd a munkát, élvezd az életet! ▶Ad egy csinos, nézd, hogy te táblázat . ▶Ez egy kiváló védő, hogy könnyen karcolódik asztal. ▶Könnyen tisztítható, a vastagsága nagy tartja a dolgokat átható, ha dobunk valamit.Specifikáció : Termék anyaga : PVC Vastagság : 1,5 mm/2 mm Típus : Átlátszó Alakja : Téglalap, Négyzet/Testreszabható méret Csomagolás : Roll, Hogyan tedd a lapos: 1.Használjon hajszárítót fűtés a lakásban; 2.Feküdt Fordított-Roll irányba, használja nehéz tárgyak nyomja meg a nap; 3.Leleplezni alatt napsütés perc; vagy bottal kétoldalas szalag pontok(mellékelve) között táblázat védelmezője; 4. Válasszon egy Matt típusú asztali védő Sima Tabletops, hogy elkerüljük a légbuborékokat.Meleg Tippek : 1. A táblázat védelmezője lesz kicsit nagyobb, mint általában a mérete miatt lehetséges a zsugorodás, illetve eltérés figyelembe, kérjük, az intézkedés, hogy egy megfelelő méretű a rend előtt. 2. Ha vágott működik szükséges, hogy könnyű, csak jelölje be a pontos mérési ceruzával, majd egy éles olló, vagy papír-kés acél vonalzó, hogy elég. 100% szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van, kérem, hagyjon üzenetet.Mi fog válaszolni 24 órán belül.

Főbb jellemzők

Product material:
PVC
Thickness:
1.5mm/2mm
Type:
Transparant
Shape:
Rectangle/Square/Customizable size
Packing:
Roll
How to lay it flat: :
1.Use hair dryer heating for flat; :
2.Lay out in Reverse-Roll direction, use heavy duty items pressing in days; :
3.Expose under sunshine minutes; or stick double-sided tape dots(included) between table and protector; :
4. Choose a Frosted type table protector for Smooth Tabletops to avoid air bubbles. :
Warm Tips:
1. The table protector will be slightly bigger than actual size due to possible shrinkage and deviation consideration, please measure to get a correct size before order. :
2. If cut works required, it's easy, just mark the exact measurement with a pencil, then use a sharp scissor or paper-knife with a steel ruler to cut it. :
100% service:
If you have any questions, please leave us your message. We will reply you within 24 hours. :
A vevőknek is tetszik