.

.

Szakáll Olló a Férfiak esetében a Szakáll, Olló Rozsdamentes Acél Haza Borbély Hordozható hajvágó Olló A Kényelem, Precíziós - sövénynyírót a Szakáll, Bajusz, Frufru, Haj &(Fogat olló)

Szakáll Olló a Férfiak esetében a Szakáll, Olló Rozsdamentes Acél Haza Borbély Hordozható hajvágó Olló A Kényelem, Precíziós

HUF 1686.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ergonomikus : A feszültség beállító csavarokat használnak, hogy könnyen húzza meg, vagy lazítsa meg az ollót, ergonomikus fogantyú, könnyű tartani.Funkció : Hajad olló tökéletes választás a vágási nedves vagy száraz hajra is használható a berendezés szakáll, kényelmes, praktikus.Alkalmazható Hely : Alkalmas fodrászat, fodrász üzletek, vagy egyéni, otthoni használatra, fontos tartozék a fodrász.Haj Vágás : Professzionális hajformázó olló, közepes hosszúságú, kényelmes, a teljes, mind a részleges stílus, vágás.Kiváló Anyag : Elfogadja magas minőségű rozsdamentes acél anyag, korrózió ellenállás, valamint magas hőmérsékletű ellenálló, szilárd, tartós.Funkció : 1. Kiváló Anyag : Elfogadja magas minőségű rozsdamentes acél anyag, korrózió ellenállás, valamint magas hőmérsékletű ellenálló, erős, tartós. 2. Funkció : Hajad olló tökéletes választás a vágási nedves vagy száraz hajra is használható a berendezés szakáll, kényelmes, praktikus. 3. Haj Vágás : Professzionális hajformázó olló, közepes hosszúságú, kényelmes, a teljes, mind a részleges stílus, vágás. 4. Ergonomikus : A feszültség beállító csavarokat használnak, hogy könnyen húzza meg, vagy lazítsa meg az ollót, ergonomikus fogantyú, könnyű tartani. 5. Alkalmazható Hely : Alkalmas fodrászat, fodrász üzletek, vagy egyéni, otthoni használatra, fontos tartozék a fodrász.Specifikáció : Elem Típus : Szakáll Olló Anyaga : Rozsdamentes Acél Csomag Lista : 1 x Olló.

Főbb jellemzők

Item Type:
Beard Scissors
Material:
Stainless Steel
Package List:
1 x Scissors :
A vevőknek is tetszik