.

.

Michael Jordan 1994 Felső szint #J7 Évtizedben a Dominancia jó Állapotban! Ritka Chicago Bulls Legendás Hall of Famer! Szállított Ultra Pro Top Loader, hogy Megvédjük!

Michael Jordan 1994 Felső szint J7 Évtizedben a Dominancia jó Állapotban! Ritka Chicago Bulls Legendás Hall of Famer! Szállított

HUF 938.25

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Michael Jordan 1994 Felső szint #J7 Évtizedben a Dominancia jó Állapotban!Ritka Chicago Bulls Legendás Hall of Famer!Nézd meg a Csodálatos Árakon és Nagy a választék a Gyári Lezárt Dobozokban, Készletek, valamint a Kislemez MLB, NFL, NBA, NHL,Foci Többet!!Nekünk is van egy ÓRIÁSI a választék a BCW, illetve az Ultra Pro Kellékek!Ráadásul biztos, hogy nézd meg a Szuper Népszerű Csodálatos Beckett GGUM HITELES a JÁTÉK HASZNÁLT, EMLÉKTÁRGYAK, OSZTÁLYOZOTT Kártyákat!Nézd meg a Kártyákat, hogy Michael Jordan,Mickey Mantle, Lebron James,Kobe Bryant,Ken Griffey Jr,Emmitt Smith,Cal Ripken, Mark Mc Gwire,Dan Marino, Dave Beckham pedig Még Sok más !Keresés - BECKETT GGUM, hogy megtaláljuk ezeket a Nagyszerű Osztályozott Játék Használt Emléktárgy-Kártyát!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik