.

.

Nagy Kalitka,Papagáj Kalitka-Madár Ketrec a Papagájokat, Háztartási Kis Papagáj Ketrec, Átlátszó Környezetvédelmi Akril Madár Ketrec (Szín : Világos d)

Nagy Kalitka,Papagáj Kalitka-Madár Ketrec a Papagájokat, Háztartási Kis Papagáj Ketrec, Átlátszó Környezetvédelmi Akril Madár

HUF 8410.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Divatos, szép madár ketrec】 : Ez a kis háztartási akril papagáj ketrec egy átlátszó megjelenése, valamint egy ésszerű belső tér, ami kényelmes, nézd háziállatok; valamint egy teljes készlet tartozékok, beleértve a következőket : állandó bár, étel mezőbe, ivókút, etetés Edények, üstök, hinták, tenyésztési dobozok. 【Kicsi, gyönyörű papagáj ketrec】 : Ez a kalitka az egyedi design, könnyű állagú, valamint foglal egy kis helyet; az ajtó panel lehet húzni jobbra-balra, a méret az ajtót vezérelhető.Az ajtó zárva design, így a madár nem fog megszökni ; A felső, illetve az élelmiszer-box külön ajtók könnyen etetés, valamint csatolni kell a fürdőkád; külön kihúzható tálca az egyszerű tisztítás. 【Környezetbarát anyag】 : A madár ketrec készült új környezetbarát akril anyag, amely biztonságos, tartós, egészséges, szagtalan, nem rozsdásodik, könnyen tisztítható, illetve kezelése, a szélén a madár ketrec sima, egyenletes, nem fog fájni a madár. ※(. ♥ ᴗ ♥)※ Tágas tér : nagyon alkalmas, nagy, közepes, kis madarak, mint például a kanári-szigetek, cockatiels, papagájokat, majd arany hullámos papagáj.Galambok, pintyek, valamint a fürj. ※(. ♥ ᴗ ♥)※ Multifunkcionális : Ez a papagáj ketrec alkalmas a belföldi, mind a kereskedelmi használatra.A tágas tér, valamint egyszerű, de ötletes kialakítása, hogy ez egy ideális választás a kisállat-kereskedésekben, pet kórházak.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik