.

.

Frienda Adapter 20 Méter/6 m hálózati Kábel Kompatibilis Arlo (Cserélje ki CR123A), Időjárásálló Kültéri, hogy Folyamatosan Működnek, Arlo, Nem Kompatibilis Alro Pro Arlo 2 (1 Csomag)

Frienda Adapter 20 Méter/6 m hálózati Kábel Kompatibilis Arlo (Cserélje ki CR123A), Időjárásálló Kültéri, hogy Folyamatosan

HUF 2428.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[CSERÉLJE ki AZ ALRO AKKUMULÁTOROK] : FRIENDA hálózati Adapter 20ft kábel kifejezetten Arlo Vezeték nélküli Biztonsági Kamerával.Elem nélkül meg tudja tartani a arlo kamera folyamatosan dolgozni.Ez a korlátlan hatalom forrása, nem kell aggódnia, hogy az akkumulátorok mindig kiadások a pénzt, arlo elemeket. [CE-Ez alaposan tesztelték a safty, biztosítva, hogy a arlo kamera biztonságban marad. [ADAPTER ARLO] : A töltőadapter fogad el minőségű tűz shell anyag, valamint beépített biztosítékokkal rendelkezik egy rövidzárlat-védelem, hatékonyan biztosítja a biztonságos töltés, szemben a jelenlegi, túlmelegedés, túlzott feszültség. [ULTRA HOSSZÚ KÁBEL] : A hálózati kábel körülbelül 20 méter/ 6 m hossz, amely lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztassa a töltőt egy hálózati aljzatba belül vagy kívül, a ház még akkor is, ha a fényképezőgép egy kicsit távolabb. [JÓ MINŐSÉGŰ KÁBEL] : Az FFC kábel csatlakoztatva Arlo nagyon vékony, de hajlítás, szakítószilárdsága ellenálló, könnyen jött át a gépet, hogy még mindig vízálló közben stabilan.Jellemzők : .Időjárásálló design nyújt biztonságos védelmet, valamint folyamatos teljesítmény támogatása Cam. 20 méter/ 6 m hosszú kábel lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztassa a töltőt egy hálózati aljzatba belül vagy kívül a házban.Korlátlan energiaforrás, nem kell mászni a létrán, majd töltött extra pénzt kamera elemet.Megjegyzések : . 1. Ezt a terméket csak kompatibilis Arlo, nem alkalmas Arlo menni, Arlo Pro, Arlo Pro2, Arlo Baba, Arlo Biztonsági Fény, Arlo Q, Arlo Q Plus, illetve bármely más kamerák. 2. Arlo kamera nem tartalmazza; A említése "Arlo" csak annak bizonyítására, hogy a kompatibilitási ezt a terméket.A csomag tartalma : . 1 x hálózati adapter 3.28 láb/ 1 m kábel. 1 x 16.40 Láb/ 5 m kábellel. 1 x csatlakozó vezetéket a converter.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik