.

.

Homblu Multifunkcionális Visszapillantó Tükör, Telefon Tartó,360 Fokban Forgó Autó, Telefon tartó,Autós Visszapillantó Tükör-Hegy Telefon GPS Tartót mobiltelefon Gépjármű-Bölcső (Zöld+Szürke)

Homblu Multifunkcionális Visszapillantó Tükör, Telefon Tartó,360 Fokban Forgó Autó, Telefon tartó,Autós Visszapillantó Tükör-Hegy

HUF 2968.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?Magas minőségű anyag?-A visszapillantó tükör telefon birtokosa egy stílusos design készült kiváló minőségű ABS anyagból, kopásálló, nem könnyű megtörni, használható sokáig, de tartós.Stabil, szilárd, metálfényezés megnyomja a forgó gombot, ami kényelmes, gyors, stabil, nem remeg. ?360°Örvénylő?-A telefon csatlakoztatási autó fogad el, 360°forgó szerkezet, ami ingyenes, rugalmas, támogatja a vízszintes, mind a függőleges képernyőn, beállítja a navigációs szög szerint kell, de jobb terve van az útvonal.A nyitó zárójel állítható.A méret, szorító érzés a nyitó lehet beállítani az ön igényei szerint fordítja a rotary gomb alatt a nyitó.A navigációs útvonalat kell beállítani az egyik kezét, hogy a biztonság érdekében. ?Láthatatlan Tárolási?-Amikor a multifunkcionális visszapillantó tükör telefon tulajdonosa nem használja, lehet tolni mögött a visszapillantó tükörben.Ez szabadon felhasználható, majd kényelmesen, miközben a látvány akadálymentes. ?Több telepítési módszerek?-Az Univerzális Forgó Autó, Telefon készenléti lehet telepíteni a visszapillantó tükörben a navigáció, vagy telepítve a helyet, amely lehetővé teszi az utasok tölteni unalmas utazási idő.Ugyanakkor azt is fel lehet telepíteni a konyhában, Az asztal hálószoba kényelmes neked tanulni, dolgozni, majd át az unalmas időt. ?Kompatibilis?-50-100mm állítható szélesség, alkalmas a legtöbb mobil telefonok a piacon, 3-21mm klip szélesség, klip, ahol akar.Ugyanakkor alkalmas a legtöbb automatikus, kézi vezetés az autók, mint a TEREPJÁRÓ autók, terepjárók, illetve más modellek.Megjegyzés : a telefon tulajdonosa csak alkalmas autók autó visszapillantó tükör kiterjesztését fal >1,7 CM.Kérjük, erősítse meg a hosszát, az autó visszapillantó tükör kiterjesztését fal vásárlás előtt.Jellemzők : *1. 4 állítható ízületek teljes lehetővé teszi, hogy hajlik a konzol, hogy bármilyen szögben, találd meg a legjobbat, a telefon tulajdonosa támogatja a vízszintes, mind a függőleges forgalomba, így a navigációs szögben állítható lesz, amely alkalmas arra, hogy tervezze meg az útvonalat, majd a autóval jobb. *2. Gyors-kioldó szorító csatlakoztatja a telefon konzol a belső visszapillantó tükör nélkül blokkolja a láthatóság, ha vezetsz. *3. Ez a konzol lehet telepíteni a visszapillantó tükör, ami kényelmes a képernyő megérintésével egy kézzel vezetés közben, majd beállítja a navigációs útvonal egyik kezével, biztosítva a biztonságos vezetés, illetve helyreállítása család tagjai. *4. A telefon egy 50-100mm széles, állítsa be a fogót, hogy a telefont tartsuk stabilan. *5. Lehet bilincs a telefon tulajdonosa bármilyen helyzetben.Amellett, hogy a visszapillantó tükörbe, azt is telepítse a kocsiban, konyhában, hálóban, hogy megkönnyítse a tanuláshoz, a munkához, valamint át az unalmas időt.Leírás : *1. Anyaga : ABS *2. Méret : 14.6x5.5x2.6cm Csomag tartalma : 1 x Telefon Tartó.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik