.

.

Állj Menü Tábla Tartó - A4 Állítható Rozsdamentes Acél Állt A Menü Kijelző Tábla Állvány Ezüst Jogosultja(Lekerekített Sarok)

Állj Menü Tábla Tartó - A4 Állítható Rozsdamentes Acél Állt A Menü Kijelző Tábla Állvány Ezüst Jogosultja(Lekerekített Sarok)

HUF 2970.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Nehezebb galvanizáló bázis teszi a termék szilárd, megbízható.A négy oldalán a kép fogad el, az a tervezés nyílt stílus, amely cserélje ki a képet egyszerűen. 360 fokos állítható csavaros csatlakozó lehetővé teszi, hogy beállítsa a szög, hogy tetszik.Rugalmas kialakítás : Állítható teleszkópos kar állítható a magasság, amit akarsz szabadon.Ez a menü jel birtokosa könnyen telepíthető, mindenki elkezdett gyorsan.Pedig ez is nagyon kényelmes tárolására.A rendelkezésre álló két típusok a választás.Leírás : itt az ideje, hogy talál egy jó show keret a terméket.Nehezebb galvanizáló bázis teszi a termék szilárd, megbízható. 360 fokos állítható csavaros csatlakozó lehetővé teszi, hogy beállítsa a szög.Állítható teleszkópos kar állítható a magasság, amit akarsz szabadon.A termék könnyen telepíthető.Szolgáltatás : 1. Nehezebb galvanizáló bázis teszi a termék szilárd, megbízható.A négy oldalán a kép fogad el, az a tervezés nyílt stílus, amely cserélje ki a képet egyszerűen. 2. 360 fokos állítható csavaros csatlakozó lehetővé teszi, hogy beállítsa a szög, hogy tetszik. 3. Állítható teleszkópos kar állítható a magasság, amit akarsz szabadon. 4. A termék könnyen telepíthető, mindenki elkezdett gyorsan.Pedig ez is nagyon kényelmes tárolására. 5. A rendelkezésre álló két típusok a választás.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Álló Tartó Anyag : Alumínium Ötvözet + Rozsdamentes Acél Választható Típus : Derékszögű, Lekerekített Sarok, Súly : Kb. 2332-2700g Méret : 32.5 * 24cm / 12.8 * 9.4 magas Tartomány : Kb. 80-120cm / 31.5 * 47.2 a Csomagolás Tartalmazza : 1 * Keret 1 * Bázis 1 * Teleszkópos nyél.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik