.

.

Nagy LED Ablak Nyitva Jel - Cím Hitel - Extra Fényes, Keresztül lát, Sötétített Ablakok - 13X32 Méret, ON/Off/Villogó Üzemmódban (#2651fba)

Nagy LED Ablak Nyitva Jel - Cím Hitel - Extra Fényes, Keresztül lát, Sötétített Ablakok - 13X32 Méret, ON/Off/Villogó Üzemmódban

HUF 13498.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 ÉV GARANCIA A LED-Gyárban, az elégedettség a legnagyobb prioritás, ezért kínálunk egy 1 év teljeskörű garancia a termékre, így lehet kapni bizalommal.Mi is van egy javítás-szerviz központ, valamint a jel leáll, ha a jótállási időszak mi lesz ott, hogy segítsen.MAGAS MINŐSÉG - Öntött, ABS műanyag vagy Fényes akril előtt, a maximális tartósság.ENERGIA-HATÉKONY - Alacsony energia felhasználás köszönhetően rendkívül hatékony Led-ek.SZUPER FÉNYES LED - Magas Lumen LED diódák a maximális fényerejét, valamint látási viszonyok is a legfényesebb napja.TÖBB FUNKCIÓ - VEZÉRLÉS- 3 különböző mód BE / KI / VILLOG.LED GYÁRI LED Nyitva Jelek készült tartós akril, nem úgy, mint olcsóbb minőségi led jelek, hogy készült karton hátlappal.A keze forrasztott LED NYITVA Jelek használata magas hatásfok diódák látható, hogy a távolság 150ft, csökkenti az energiafogyasztást (80%), ha összehasonlítjuk a neon névleges utolsó 50.000 óra; elég, hogy az elmúlt 10 évben.A környezetbarát jelek nem készült mérgező gázok, mint például a higanyt vagy az argon.Büszkék vagyunk, hogy képesek prémium minőségű jeleket, megfizethető áron.Lehet választani a 3 különböző megvilágítási mód (on, off, 2 villogó mód) EGY 12 V DC tápegység, lánc, hogy lefagy a LED jel lesz a csomagban.Műszaki adatok : W x H x D........ : 13" x 32" x 2" Anyag.......... : Front – Akril Panel, Vissza – ABS Műanyag Elhelyezés Stílus... : Lóg Orientáció....... : Táj Fény Típus........ : Magas Minőségű, Szuper Fényes LED Dióda Funkciók......... : Megvilágított, Animáció Működési Módok.. : Húzza Lánc Kapcsoló 3 Mód.(Be / Ki / 2 Villogó Mód), Mi van a Csomagban : * Aláírás * UL hálózati Adapter * 42" Hossz Lógó Fém Lánc * 28" Hosszúságú Karakterlánc Kiterjesztés Rendelési Információk : Raktáron Rendelés 12 PM Központi Idő MINKET napon szállítás.Garanciális Információk : az Összes LED jelek 1 év garancia (kivételek a túlfeszültség, fizikai, mind a víz) bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk közvetlen üzenetküldéshez.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik