.

.

Hippypotamus Snack Csésze Kisgyermekek - cseppálló - - Os Élelmiszer-Minőségű Szilikon Snack Konténerek Baba - 2 (Pír/Nude)

Hippypotamus Snack Csésze Kisgyermekek - cseppálló - - Os Élelmiszer-Minőségű Szilikon Snack Konténerek Baba - 2 (Pír/Nude)

HUF 2020.95

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔️ NEM MÉRGEZŐ SNACK KONTÉNEREK : 100% tiszta élelmiszer-minőségű szilikon NINCS hozzáadott töltőanyagok, műanyag vagy káros vegyi anyagokat!BPA mentes, BPS, PVC, vezető & ftalátok. ✔️MOSOGATÓGÉP-BIZTONSÁGOS : Kivehető felső része könnyen tisztítható, így nem élelmiszer ragad be!Tiszta üveg ecsettel vagy hely a mosogatógép. ✔️ Folyadékbiztos : Puha szárnyak tartani a felső hatálya alá tartozó olyan rágcsálnivalót ne öntsön ki.Csúszásmentes alsó tartja a csészét a hely. ✔️ KISGYERMEK-KIALAKÍTÁS : Puha & rugalmas, mégis, nagyon tartós & törhetetlen.A füleket lehetővé teszi a kisgyermekek & babák könnyen tudják látni magukat, anélkül, hogy a nagy káosz.Magában foglalja a két fogantyú mérete tökéletes a kis kezek. ✔️ UTAZÁS-BARÁT : a kisgyermekek útközben!Függetlenül attól, hogy a kicsi egy carseat, a parkban, vagy a futás a ház körül, a snack csésze fog tartani a nyálam a kezét, majd le a földre!.Szín : Blush / Meztelen.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik