.

.

6.6 ft-13ft Csúszó Pajta Ajtó Teljes körű Hardver - Rozsdamentes Acél, Kerek Cső Mobil Létra Pálya, A Padló Roller Kerék (Nincs Létra) Otthoni/Beltéri/Tetőtér/könyvesbolt ( Méret : 13ft/400cm Pálya készlet )

6.6 ft-13ft Csúszó Pajta Ajtó Teljes körű Hardver - Rozsdamentes Acél, Kerek Cső Mobil Létra Pálya, A Padló Roller Kerék

HUF 11664.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Tökéletes Lépcső Dia Nyomon】 : a segítségével ezt a számot, mehetsz, ahova akarsz, nagyon alkalmas a Könyvtár, loft, raktár, ruhatár, borospince, stb.Pedig könnyű felmászni letölteni a dolgokat, ami elvezet egy másik fénypontja, hogy a haza biztosítja önnek a kiváló minőséget. 【Prémium Anyag】 : Magas Minőségű Rozsdamentes acél; 100% Új, vízálló, Rozsda Bizonyíték.Magas minőségű padló roller kerék támogatása, külön megvásárolni. 【Testreszabható】 van : Ha nem találja a méret a méret listában, kérjük, tudassa velünk a méret vasúti kell, majd mi elküldjük önnek az ár, illetve a link parancsot. 【Csomag Tartalmazza】 : https : 1 x Pálya, 2 x földre, kerék, 2 x görgő, 2 x zárja le fejét, 2 x dugó, Egy kis csavarral.Minden egyéb szükséges hardver tartalmazza, mint a képek.Csak hardver értékesített, nem beleértve a létrák. 【Garantált Szolgáltatás】 : Ha van olyan rész lemaradt, vagy defectived szállítás közben, kérjük, tudassa velünk, küldünk csere díjmentesen hiányzó/hibás alkatrészek az első alkalommal.A segítségével ezt a számot, mehetsz, ahova akarsz, nagyon alkalmas a Könyvtár, loft, raktár, ruhatár, borospince, stb.Pedig könnyű felmászni letölteni a dolgokat, ami elvezet egy másik fénypontja, hogy a haza biztosítja önnek a kiváló minőséget.Részletes instrctions : - A termék csak beleértve a hardvert, nem beleértve a létra. Hossza : 6.6 ft-13ft(200cm-400cm), több méretben is van összevágva, ezek a méretek, a hosszú csúszó sínek csonka Több részre az egyszerű szerelés/szétszerelés/tároló. Magas minőségű padló roller kerék támogatása, külön megvásárolni.Forduljon hozzánk e-mailben.Kérem, nyugodjon meg, mi egy professzionális gyártója a Hardver.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik