.

.

Mobiltelefon Flip tok iPhone Xr(6.1) Tárca az Esetben, PU Bőr Kártya-tartó Foglalat Mobil Telefon Esetében Konzol Karszalag Mobil Telefon Esetében Telefon Flip tok iPhone Xr(6.1) burkolata (Szín : Barna)

Mobiltelefon Flip tok iPhone Xr(6.1) Tárca az Esetben, PU Bőr Kártya-tartó Foglalat Mobil Telefon Esetében Konzol Karszalag

HUF 2555.55

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1. Vadonatúj, jó minőségű Telefon Flip tok Fedelét. 2. Az ügyben tart a telefon biztonságos, védett stílusban. 3. A helyzet lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes gombok, kezelőszervek, majd a portok. 4. Töltés eltávolítása nélkül az ügyet.Pénztárca Esetben Csuklópántot Kártya Slot Mágneses Bezárása Állvány Funkció Flip tok i Phone Xr(6.1).Telefon Flip Tok Cover Feature : 1. Többfunkciós rázkódásálló and drop-bizonyíték mobil telefon esetében, alkalmas i Phone Xr(6.1)2. Ez a telefon az esetben lehet használni, mint egy állvány, akkor olvassa el a könyveket, videókat, valamint chat3. Felszerelt csuklópántot, hogy a telefon anti-elveszett, anti-csepp, könnyen hold4. A kártyanyílás design a telefon esetében teszi a kényelmesebb önnek, hogy használja.A mágneses csat fogja a telefon szilárdan, hogy megakadályozzák a holmiját a falling5. A pontos vágás teszi, könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, a rugalmas gomb design biztosítja a gyors hozzáférést, valamint feedback6. A vonal tervezési kívül, hogy a telefon az esetben hozza meg a különböző vizuális experience Package Tartalmazza : 1 x mobiltelefon case Phone nem tartalmazza.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik