.

.

Gaeirt Biztonsági Csukló Link, Tartós Anti Elveszett Csukló Linket Állomások Szupermarketek(Rögzített Fej Kék 1,5 Méter)

Gaeirt Biztonsági Csukló Link, Tartós Anti Elveszett Csukló Linket Állomások Szupermarketek(Rögzített Fej Kék 1,5 Méter)

HUF 1389.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

JÓ MINŐSÉGŰ : A kötél rozsdamentes acélból készült, majd fóliába csomagolva, így nem kell aggódnia, hogy megvágja magát.Csatlakoztatva van a karszalag keresztül egy fém csatlakozó hogy lehet forgatni 360 fokban szabadon.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Könnyen használható, csak csatlakoztassa a karszalag, hogy a kezét a felnőttek, illetve a gyerekek.A pszichiáter lánc meghosszabbítható 1,5 m / 4.9 ft, a kerülete a karszalag az oldalon (a kisebb oldalon) állítható, hogy illeszkedjen.FUNKCIÓ : A biztonsági csukló link csak akkor kell használni, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek egyre elveszett, amikor kiment.Ez nem lehet használni, hogy megakadályozzák, hogy a gyermekek esik.Ez nem lehet használni, mint egy két lábon járó képzési eszköz.Ajánlott a gyermekek több mint 4 éves.ÁLLÍTHATÓ : A gyermek anti elveszett csukló link puha, kényelmes, alkalmas a gyermekek kezébe.A méret a karkötő állítható az ön igényei szerint.A puha hab pad be a karszalag teszi a kényelmes mind a felnőttek, hogy a gyerekek mindig.VONATKOZÓ FORGATÓKÖNYVEK : Az anti elveszett csukló link alkalmas szupermarketek, zsúfolt utcákon, állomások, vagy bármely más nyilvános helyeken.A szülők csatlakoztassa a szülők kezében, táska, öv, targoncák, bevásárlókocsik, illetve tökéletes ajándék a barátok meg magad.Szolgáltatás : 1. Használata egyszerű, csak annyit kell tennie, hogy csatolja a karszalag, hogy egy felnőtt kezét, hogy egy gyerek kezében.Az összehúzódás lánc meghosszabbítható legfeljebb 1,5 m / 4.9 ft, a kerülete a karkötő az oldalon (kisebb oldalon) állítható, hogy illeszkedjen.2. Puha, kényelmes alkalmas a gyermekek kezébe.A méret a karkötő állítható az ön igényei szerint, a puha szivaccsal pad a karszalag teszi, kényelmes viselet, mind a felnőttek, illetve a gyerekek.3. A kötelet a rozsdamentes acélból készült, majd fóliába csomagolva, így nem kell aggódnia, hogy megvágja magát.Csatlakozik a karszalag keresztül egy fém csatlakozó, hogy elfordul 360 fok.4. Csak akkor kell használni, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek egyre elveszett, míg ki, de nem lehet használni, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek is csökken, nem lehet használni, mint a séta képzés berendezés.Ajánlott feletti gyermekek részére 4 éves használatra.5. Alkalmas szupermarketek, zsúfolt utcákon, állomások, vagy bármely más nyilvános helyeken, a szülő végén csatlakoztatható a szülő kezét, hátizsák, öv, targonca, bevásárlókocsik, tökéletes ajándék barátok magad.Specifikáció : Elem Típus : Anti‑Elveszett Csukló Link Material : Kötött pamut +TPU+ acél wire Suitable Életkor : a Fenti 4 Éves Csomag Lista : 1 x Anti‑Elveszett Csukló Link Note : Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Anti‑Lost Wrist Link
Material:
Knitted cotton +TPU+ steel wire
Suitable Age:
Above 4 Years Old
Package List:
1 x Anti‑Lost Wrist Link :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
A vevőknek is tetszik