.

.

CoMango 30 Db Egyedi 3D-s Szempilla-Mink Csomagolás Doboz Strassz Lash Esetben Üres Lash Tároló Dobozok Csillogó Papírt a Nők, Lányok (Rózsaszín - 30db)

CoMango 30 Db Egyedi 3D-s Szempilla-Mink Csomagolás Doboz Strassz Lash Esetben Üres Lash Tároló Dobozok Csillogó Papírt a

HUF 12148.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❁【Csomagolás Nélkül Lash】A false lash Akril doboz átlátszó, kényelmes megtekintéséhez, majd vegye ki a hamis szempillák akarsz, minden hamis szempilla, a csomagolás doboz jön egy csillogó, színes papír, választhat más, mint ők tervezték a szín, hogy a lányok, mint. ❁【Szabott A Dobozok】Feltöltés a logó kép.Ha nincs logója, csak írjon nekünk a márka, mi lesz tervezés for free. ❁【Praktikus ajándék】Ezek üres hamis szempilla, csomagolás doboz lehet alkalmazni, mint egy ajándék, hogy küldje el a barátnője, az anya vagy más, női barátaim születésnapja, anyák Napja, évforduló vagy más fontos alkalmakkor, könnyen nyit-zár, alkalmas mind a nők, mind a lányok, hogy használja. ❁【Anyag méret】 Az ostor tároló doboz műanyagból készült, tartós, nem mérgező, minden szempilla csomagolás doboz mérete kb. 105 x 52 x 20mm, könnyű, hordozható, az ön számára egy hosszú távú szervizek napi használat; Megjegyzés : a csomag nem tartalmaz hamis szempillák.Ez a doboz fér 12-25 mm-es szempilla. ❁【Co Mango 100% Elégedettség Garantált】A küldeményt 2-3 napon belül, általában szüksége van 5-8 napos szállítás.Van egy kiváló pre-sales, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás csapat, ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz a válasz, hogy 12 órán belül.Az anyag, méret : A szempilla csomagolás doboz műanyagból készült, tartós, nem mérgező, a színes kártya papírból készült anyag, biztonságos használata; * a [Size] mérete minden műanyag szempilla tároló doboz kb. 110 * 50* 15 mm, fajlagos tömeg 46g, alkalmas műszempillák belül 25mm.Ezek a Gyémánt hamis szempillák dobozok könnyű, hordozható.- Mondd csak, tárcák, táskák, vagy kozmetikai táskák, ha utazás, vásárlás, ismerkedés, dolgozni.Ezek ideális tárolására hamis szempillák, eszközök, alkalmasak a szakmai szépségszalonok, napi életüket.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik