.

.

Bronz Hiúság Fény 2 Fények Fürdőszoba világítótestek Át Tükör Átlátszó Üveg Olajjal Dörzsölte Fürdő Fali Lámpatestek, Modern Stílus, Öltözködés, Smink Hiúság Táblázat, ETL Felsorolt (Bronz, 2 Világítás)

Bronz Hiúság Fény 2 Fények Fürdőszoba világítótestek Át Tükör Átlátszó Üveg Olajjal Dörzsölte Fürdő Fali Lámpatestek, Modern

HUF 8772.30

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

MODERN : olaj dörzsölte bronz kivitelben társult, átlátszó üveg dolgozni széles körű lakberendezés.A kézzel készített prémium átlátszó üveg hoz egy modern stílus a fürdőszobában.HEGY : 2 fény telepítéséhez üveg árnyalatok felfelé vagy lefelé, ahogy tetszik, hogy a fény minden sarkában a szobában.MÉRET : vége tükör dimenzió, mint a szélessége 15"magas 10" mélység 6.87", hátlap : hossz 6.5"X magas 4.5", valamint E26 bázis.Könnyen telepíthető standard elektromos doboz tartalmazza a szerelési hardver.Megköveteli, 60 W (MAX minden) A Típusú izzók (LED, kompakt fénycsövek, Halogén, vagy Izzó) – izzók nem tartalmazza.TARTÓS : átlátszó üveg árnyékban berendezésen készült, magas színvonalú anyagok tartós ETL felsorolt minőségét.Az első jóképű izzó ajánlás ehhez a lámpatestek az ST64 LED Edison.ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS : Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük, jelentkezzen be fiókjába, ellenőrizze a megrendelés AZONOSÍTÓJÁT, majd kattintson a "Kapcsolat Eladó" fel velünk a kapcsolatot.Az ügyfélszolgálat megoldja a problémát, hogy 24 órán belül igyekszünk a legjobb a felhasználói élmény javítása érdekében.Minőségi Lámpatest Készült, Fényes.Kompatibilis a különböző E26 izzók.Jól működik minden E26 bázis izzó LED izzó.A fény önmagában nem szabályozható, de működik szabályozható izzók + dimmer. (Világítótestek Zárja Ki, Izzó & Kapcsoló). 1. Ne csatlakoztasson áram, kivéve, ha a szerelvények teljesen összeszerelve. 2. Kérjük, használja a száraz környezet, hosszú élettartam. 3. Ne érintse meg vagy nézze közvetlenül izzó, amikor a készülék be van kapcsolva. 4. Vágja le a villamosenergia-ellátás, valamint lehetővé teszi az izzó király izzó cseréje előtt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik