.

.

Teansic Kar Vezeték Csatlakozó, Kompakt Splicing Vezeték Csatlakozók, Gyors Splice Elektromos Csatlakozók Választék Készlet 2 Port (20), 3 Port (10), 5 Port (10)

Teansic Kar Vezeték Csatlakozó, Kompakt Splicing Vezeték Csatlakozók, Gyors Splice Elektromos Csatlakozók Választék Készlet

HUF 1888.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Biztonságos, Tartós】A shell készült nylon PA66 anyag tűzálló, hőszigetelő , anti-korróziós, anti-aging, illetve áramütés elleni.Karmester célja a konzerv tiszta réz, ami biztosítja a magas vezetőképessége. 【Könnyen telepíthető】Szalag végét a drót (9~10mm), majd nyomja meg a narancs színű klip kissé a felső 90°, akkor helyezze be a kábelt, kapcsolja ki a kapcsolót, egyszerű, de hatékony. 【Széles Kompatibilitás】Támogatja a vezeték tartomány 28-12 AWG a szilárd mag, rekedt, hajlékony réz vezetékek.Alkalmas kemény drót 0.08-4.0mm2/ AWG28-12-es lágy drót 0.08-2.5mm2/AWG28-14. 【Reusability】Minden kapcsolat terminál észlelési kapcsolatot, majd újra lehet hasznosítani is.Ha a vezetékeket kell változtatni, annyit kell tenned, hogy csak fordítsa meg a kis kart felfelé húzza a vezetékeket ki, majd cserélje ki. 【Csomag Lista】 Ezek a drót sorkapcsok csatlakozó készlet tartalmaz 3 különböző modellek, 20 X 2 port, 10 X 3 port, 10 X 5 port.Teljes 40pcs egy boc, a különböző vezetékes vezeték megfeleljen a különböző igényeket.Műszaki adatok : .Hány db tartalmazza : 40 DB.Típus : 2/3/5 Port.Anyag : lángálló PC, Nylon PA66. Útmutató Szalag : Elektrolit réz.Tavasz : Eickel króm ötvözet, acél.Vezeték keresztmetszet : 12-28 AWG.Névleges feszültség : 250 V /4 KV.Névleges Áram : 32 A.A Csomag Tartalmazza A Következőket : . -20db 2 port Kar Vezeték Dió Csatlakozók. -10db 3 port Kar Vezeték Dió Csatlakozók. -10db 5 port Kar Vezeték Dió Csatlakozók.Meleg Megjegyzés : . 1. Kérjük, illessze be egyetlen kábel az azonos típusú a terminál. 2. Ne helyezze a nulla firewires ugyanabba a terminál, hogy okozhat egy rövidzárlat. 3. Kérjük, ellenőrizze, hogy a power sup elektromos toll.Hogyan Működik : . 1.Emelje fel a kart. 2.Helyezze a vezetékeket. 3.Tegye le a kart.Kész!Valamint a további szükséges eszközök!!!.Hogyan Működik : . 1.Emelje fel a kart. 2.Helyezze a vezetékeket. 3.Tegye le a kart.Kész!Valamint a további szükséges eszközök!!!.Hogyan Működik : . 1.Emelje fel a kart. 2.Helyezze a vezetékeket. 3.Tegye le a kart.Kész!Valamint a további szükséges eszközök!!!.Hogyan Működik : . 1.Emelje fel a kart. 2.Helyezze a vezetékeket. 3.Tegye le a kart.Kész!Valamint a további szükséges eszközök!!!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik