.

.

Halloween Arcát Matrica, Hogy fel Matricák Arcát Ideiglenes Tetoválás Hableány Könnyek a Fesztivál Rave Party Kellékek Szeme, Arca, Teste Homlokán Dekoráció (Fekete)

Halloween Arcát Matrica, Hogy fel Matricák Arcát Ideiglenes Tetoválás Hableány Könnyek a Fesztivál Rave Party Kellékek Szeme,

HUF 1483.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Strassz test, arc, drágakő, Ékszer SGS Igazolt. 1. ) Könnyen alkalmazható, csak meghámozzuk, majd bottal. 2. ) Eltávolítható, áthelyezhető, újrafelhasználható. 2. ) Azonnal felderül, ahová akar. 4. ) Környezetbarát anyagok, illetve a Nem mérgező, át az SGS, a REACH, Ftalát Mentes.Fesztivál Smink Arc Ékszer Termék előnye 1. ) Szuper minőségű akril/kristály anyag. 2. ) Divatos minták, valamint egyedi megjelenést. 3. )környezetbarát ragadós erős ragasztó.Ha üti a fesztivál ebben az évben, vagy csak a tánc a napon, hogy a kedvenc dal!Adjunk hozzá néhány szikra érzem magam, mint egy Királynő.Hogyan kell alkalmazni - Óvatosan távolítsa el az összes egy ékszer a műanyag lapot, majd nyomja le rá arc vagy a test 5 másodpercig.A legjobb eredmény érdekében alkalmazni kell, tiszta bőr.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik