.

.

Ajtó Sarki Fókák, Öntapadó Hab Időjárás Sztriptíz Ék 8 Darab Tervezet Dugóval Külső Ajtót, Tovább Hőmérséklet Szélálló (Fehér)

Ajtó Sarki Fókák, Öntapadó Hab Időjárás Sztriptíz Ék 8 Darab Tervezet Dugóval Külső Ajtót, Tovább Hőmérséklet Szélálló (Fehér)

HUF 3508.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

☃️【NEM TÖBB a rés,】 Ezek az ajtót sarki fókák nagy célzás a foltok a sarokban az ajtó keret, hogy az időjárás a sztriptíz nem elég.A párna könnyen telepíthető, valamint a tökéletes vastagsága.Ők jól működik, hogy pótolja majd fényt. ☃️【NEM CSAK az AJTÓ SARKI FÓKÁK】használhatja ezeket a kis pad a WALL PROTECTOR bottal őket a fal mögött a kilincs vagy a hűtő ajtaját, hogy megakadályozzák a sokk kárt.Maximalizálja a termék használatát, hogy megoldja több probléma az életedben. ☃️【ERŐS RAGASZTÓ】Ha úgy érzi, hogy a vastagság nem elég, akkor lehet, hogy megduplázza a két sarki fókák, hogy növelje a vastagság; A cég ragasztó lehet szorosan adszorbeált a felszínen a ajtókeret, Ne aggódj, le fog esni. ☃️【CSOMAG TARTALMAZZA】8 db öntapadós ajtó keret weatherstrip tömítések, amelyek 2 hüvelyk/51mm magas, 1.65 Inch/42mm széles, 0.22 inch/5.6 mm maximális vastag, 0.126 inch/3.2 mm-es minimális vastag.Épített habot, vinil-nagy rugalmasság után tömöríteni. ☃️【】 ALKALMAZÁS széles Körben alkalmazható tömörítés ajtót, sarok tömítés, ajtó vagy swing ajtót.az ék sarki fókák párna nagy a por, moistureproof, draftproof, időjárásálló.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik