.

.

15ML Gél Köröm Meghosszabbítása Gél Köröm Divatos Köröm Tervező Köröm Meghosszabbítása Gél Szalon Köröm Egyszerű DIY Otthon (D)

15ML Gél Köröm Meghosszabbítása Gél Köröm Divatos Köröm Tervező Köröm Meghosszabbítása Gél Szalon Köröm Egyszerű DIY Otthon

HUF 943.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

➤Egyszerű Használat : poly kiterjesztését gél teszi a körmök természetes, szép hosszát, valamint a rend.Alkalmas létrehozása köröm meghosszabbítása más alakú, mint a szögletes körmök, ovális körmök , koporsó körmök vagy francia körmök is tökéletes, hogy a francia köröm a fehér. ➤A széles körű Alkalmazás : Tökéletes személyes DIY köröm otthoni használatra, valamint szakmai szalon szépségszalon.Használhatod őket a buliba. ➤Tökéletes Ajándék .. A nails zselés műköröm készlet tele gyönyörű ajándék.Lehet vásárolni, mint egy ajándék, amely alkalmas minden típusú női korosztály számára. ➤Köröm meghosszabbítása gél : használhatja a köröm meghosszabbítása DIY otthon, az idő pedig pénz. ➤Ügyfélszolgálat : Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk ha van valami gond.Garantáljuk a gyors cserére vagy a vételár visszatérítésére szolgáltatás.Elem műszaki adatok : Név : Poly Köröm Gel Volume : 15 ml Used a : Köröm Extension Cured : Csak UV Lamp How, hogy Use1.Használja a szivacs dörzsölés, hogy lengyel belül szélén roundly2.Alkalmazza a base coat.Gyógyítani Csak az UV lámpa.3.A megfelelő modell alakját, a keze nail4.Alkalmazni poli nails zselé a köröm modellt,használja nail art pen slip megoldás, hogy a gél smooth6.Tedd a poli, hogy a köröm.a gyógyszer LED lámpa 60-as, vagy UV lámpa, 90-es években.6.Távolítsa el a műkörme,trim alakú, valamint a lengyel nails7.Alkalmazza a felső réteg.Gyógyírt, UV lámpa.8.Teljes.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik