.

.

Fal Dekoráció Mágneses Képkeret - A3/A4-es Dupla Réteg Mágneses képkeret,Fotó Kollázs Hűtő, Hűtőszekrény, Irodai Szekrény Fali Dekoráció (A3 EZÜST)

Fal Dekoráció Mágneses Képkeret - A3/A4-es Dupla Réteg Mágneses képkeret,Fotó Kollázs Hűtő, Hűtőszekrény, Irodai Szekrény

HUF 2578.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

????【Innovatív Design】???? : Ez a csomag tartalmazza a dupla réteg mágneses képkeret , Nem csak használható fém felületek, de az is lehet alkalmazni, hogy sima üveg, vagy falra, hogy megfeleljen a különböző igényeket.A fém alsó réteg a jó ragasztó A felső réteg mágneses vissza, ami a fotó slam bizonyíték. ????【Könnyen Használható】???? : A fém alsó réteg tapad a sima fal, Tedd a fotó közepén, Majd a felső réteg mágneses képkeret, közvetlenül az adszorbeált kijavítani a képet.Ön is elhelyezheti a legfelső réteg mágneses képkeret, mint a hűtőszekrény, mosogatógép, szekrényben vagy más fémes felületek,tartja kép szélei .Nem kell, trim a kedvenc képet, hogy jó a méret, annak érdekében, hogy a képek a zseb belsejében/hüvely. ????【Legjobb Ajándék】???? : Készült magas minőségű, tartós, puha gumi.Divat, tartós .Nem fognak fény által okozott ívelt.Tökéletes Ajándék, hogy a család ,a barátok, munkatársak, meg szeretteit, bármilyen alkalomból vagy nyaralás. ????【Vízhatlan】???? : Helyezze be a képeket, a mágnes tartja biztonságosan, anélkül, hogy sérülne a fotó.Kicsit rendezni a kereteket, valamint lesz egy stílusos dekoráció a szobában.Ez PVC-ből készült, így vízhatlan, majd karcolás-bizonyíték, amely védi a fénykép sokáig. ????【, Amit Kapsz】???? : Kap dupla réteg mágneses képkeret, A3/A4-es.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik