.

.

wgo 6.3 Hüvelykes Gyűrű Fény Videó Fény Makró körvaku Videó Készlet, 2 Mobil Telefon Tulajdonosok 1 Mikrofon Csipesz Gyűrű Fény Alkalmas Fotózás, Videó Felvétel Smink Élő Adás

wgo 6.3 Hüvelykes Gyűrű Fény Videó Fény Makró körvaku Videó Készlet, 2 Mobil Telefon Tulajdonosok 1 Mikrofon Csipesz Gyűrű

HUF 7591.05

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★[Állítható, stabil állvány] - állítható, hogy bármilyen magasságban, mint szükséges, elég rövid ahhoz, hogy állni az asztalon, de elég magas ahhoz, hogy illeszkedjen a magasság. ★[Korlátlan világítási szög] Felszerelt, kényelmes fogantyú, amely tilt, majd forgassa el; függőleges vagy vízszintes kiválasztása.Ez lehetővé teszi, hogy könnyen projekt a gyűrűt, a fény bármely szögben, ami nagyon alkalmas a real-time streaming videó hívások, fekve, képeket, stb. ★[Multifunkcionális Gyűrű Fény] - Smink lámpa, nappali lámpa, állólámpa, asztali lámpa, mobil állvány.Akár egy haj stylist, fotózás szerelmese vagy beauty blogger, ez segít, hogy könnyen képeket vagy videókat. ★[USB Powered Smink Gyűrű Fény] - A gyűrű fény támogatja az USB tápellátás, nincs akkumulátor, alkalmas a legtöbb eszköz : a mobil hálózati, USB töltő, stb. (nem tartalmazza a szállítási terjedelem). ★[Easy operation] - Használja a négy gomb a tápkábelt, hogy könnyen be/ki kapcsoló a világítás módot, majd állítsa be a fényerő szintjét.Amikor a képek, a gyűrű fény fontos szerepet játszik!Szeretné, hogy gyönyörű képeket/videókat, mint egy profi fotós?Szeretnéd a képeket/videókat, hogy tökéletes?Most, annyit kell tenned, hogy válassza ki a gyűrűt fény magad.A szabályozható gyűrű fények lehet az ön számára tökéletes megvilágítás nélkül több kellemetlen árnyak arcodon.Mi segít elérni ezt a célt!★ specifikáció : - Lámpa átmérő : 16cm/6.3 a tápegység mód : USB - fényforrás típus : fehér fény, meleg fehér, meleg fény - Fényerő beállítás : vezeték ellenőrzés tompítása★ Megjegyzés : nem javasoljuk, hogy csatlakoztassa a fény, hogy az USB-port a laptop (főleg, ha más USB-port is foglalt).Elégtelen teljesítmény, a gyűrű lámpa nem működik megfelelően.★ Kiváló Szolgáltatás : - kínálunk 100% - os Pénz visszafizetési vagy Csere, ha a termék minőségi problémák, lehet kapni bizalommal.- Kínálunk 24 óra online ügyfélszolgálat, kérjük, üzenet nekünk, ha bármilyen kérdése.Köszönöm, jó kommunikációs!- Mi azt ígéri, hogy a hajó 24 órán belül, a szállítási idő 7-20 munkanap.

Főbb jellemzők

- Lamp diameter:
16cm/6.3in
- Power supply mode:
USB
- Light source type:
white light, warm white, warm light
- Brightness adjustment:
wire control dimming
★ Note:
It is not recommended to connect the light to the USB port of the laptop (especially when other USB ports are also occupied). Due to insufficient power, the ring light may not work properly.
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :
A vevőknek is tetszik