.

.

10 Lap Köröm Matricák,Transzfer Matrica Köröm Matricák Csillagos Köröm Ég Matrica,3D Design, Színes Dekorációs Matricák DIY Köröm Díszítés, Nők, Lányok (Zöld)

10 Lap Köröm Matricák,Transzfer Matrica Köröm Matricák Csillagos Köröm Ég Matrica,3D Design, Színes Dekorációs Matricák DIY

HUF 633.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Nail Star Papír : vannak különféle tervezési stílus közül lehet választani.Minta típusok a következők : Klasszikus Csillagos,Márvány Csillagos,Ragyogó Csillagos.10 különböző színek minden típus, amely biztosítja, hogy a pillanatok, divatos, szép használat után.Magas minőségű Matrica : A köröm matricák készülnek környezetbarát anyagok, minden bőrtípusra alkalmas, valamint használhatók vele a bizalmat.Magas minőségű Matrica : A köröm matricák készülnek környezetbarát anyagok, minden bőrtípusra alkalmas, valamint használhatók vele a bizalmat.Használata egyszerű : válassza ki a mintát szeretnénk használni, vágja le a körmét, illetve alkalmazni alapozó a köröm, vagy alkalmazhat egy vagy két réteg zselé lengyel, mint az alapszín, alkalmazni egy réteg körömlakkot ragasztó, majd válassza ki, Tedd a köröm matricák a körmeit, majd kattintson a gombra, végül pedig akkor lehet alkalmazni egy réteg védő lakkozás, akkor kap egy szép köröm stílus.Széles körben Használják : A köröm átutalás matricák tökéletes az a női barát, anya vagy a feleség.A stílus alkalmas a körmök, valamint a köröm.Használható egyedül, vagy a professional nail art.Azt is meg kell adni, hogy az anyát anyák Napján.A termék 3 stílusok : Klasszikus Csillagos, Márvány Csillagos, Ragyogó Csillagos Mennyiség : 10 lap minden stílus, 10 lap / csomag Tömeg : 3.5 g / csomag Méret : 20*4cm minden Előnye 1. Használható egyedül, időt takarít meg, valamint a költség. 2. Készült környezetbarát anyagok, használható bizalommal. 3. Vékony design. 4. Tartós használata után a felső réteg lehet védeni, hogy hosszú idő tovább tart. 5. Csak használja a körömlakk lemosó, hogy tiszta, anélkül, hogy fáj az ujjad. 6. Alkalmas szakmai vagy családi használatra. 7. Könnyen használható, természetes vagy mesterséges körmök. 8. Lehet használni, mint egy ajándék, hogy a felesége vagy a barátnője.Hogyan kell Használni 1. Válassza ki a stílust, mint vágja a megfelelő méret. 2. Trim szög, tiszta köröm, alkalmazni alapozó, illetve gyógyítására. 3. Alkalmazni egy vagy két réteg zselé lengyel, mint az alapszín, illetve gyógyítani. (Opcionális, vagy nem) 4. Alkalmazni egy réteg köröm ragasztó majd gyógyítani. 5. Tedd a köröm matrica a középső, majd nyomja meg az tömöríteni szorosan. 6. Egy felső kabátot lehet alkalmazni a végén, hogy védje a közvetlen matrica folyamatosan hosszabb ideig.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik