.

.

SHANG-JUN DC Hall Voltmérő Árammérő/Feszültség Áramerősség Hőmérséklet/Coulomb/Kapacitás/Power Meter/Akkumulátor Napelemes Töltés Monitor (Szín : VAH75010S)

SHANG-JUN DC Hall Voltmérő Árammérő/Feszültség Áramerősség Hőmérséklet/Coulomb/Kapacitás/Power Meter/Akkumulátor Napelemes

HUF 4468.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1.Két módja annak kimutatása, hogy a jelenlegi, célszerű a felhasználók számára, hogy észlelje, hogy töltés kisütés felismerni, kétirányú jelenlegi módosítása nélkül, a vezetékek irányba. 2. használja a high - performance Hall-szenzor gyűjteni jelenlegi, biztonságos, kényelmes, pontos kábelezés. 3.power - off memória funkció, miután kikapcsolt emlékszem a száma Á s M előtt kikapcsolt, kényelmes, megfigyelés, mérés. 4. idő s Á szám törlés funkció, nem befolyásolja a következő mérés. 5. AH szám lehet feltölteni, nem befolyásolja közvetlen mentesítés mérés.Leírás : A VA75010s egy multi - function-mérő, amely képes megjeleníteni a különböző fizikai paraméterek, mint a feszültség, áram, teljesítmény, a kapacitás, az energia, hőmérséklet, időtartam, valós időben.A módja annak, hogy összegyűjti az aktuális az, hogy összegyűjti az aktuális keresztül non - kontakt Hall-szenzor.Stabil, kényelmes, vezetékek, túlzott feszültség, a feszültség, túl aktuális, illetve túlmelegedés védelem lehet megvalósítani a fenntartva relé felület.Sőt, a mérő használ 1,8 hüvelykes színes folyadékkristályos, mint egy kijelzőn, a kijelzőn az adatok több átfogó, tiszta, könnyű megfigyelni.Ez az eszköz ideális igénylő alkalmazások ellenőrzése, a kimeneti feszültség pedig a jelenlegi, valamint a töltés kisütés az akkumulátort.1.AH, MI kijelző, click Key kapcsoló megjelenítéséhez MI száma, clickthe kulcsos kapcsoló jelenik meg, hogy az AH száma.2. Ha a paraméter jelenik meg, mint AH száma, a hosszú nyomja meg az OK gombot, hogy a rendszer paraméter beállításához, majd röviden nyomja meg az OK gombot a beállítás paraméter-típus.A beállított paraméterek a DENEVÉR, BPC, OPP, OVP, LVP, NCP, OCP, OTP, HIRDETÉSEK, TTL, CLR, DTE, clickchange a paraméterek.Miután a paraméter beállítás befejeződött, nyomja meg az OK gombot, hogy kilépjen a paraméter beállításához.Jellemzők : 1.Két módja annak kimutatása, hogy a jelenlegi, célszerű a felhasználók számára, hogy észlelje, hogy töltés kisütés felismerni, kétirányú jelenlegi módosítása nélkül, a vezetékek irányba.2. használja a high - performance Hall-szenzor gyűjteni jelenlegi, biztonságos, kényelmes, pontos kábelezés.3.power - off memória funkció, miután kikapcsolt emlékszem a száma Á s M előtt kikapcsolt, kényelmes, megfigyelés, mérés.4. idő s Á szám törlés funkció, nem befolyásolja a következő mérés.5. AH szám lehet feltölteni, nem befolyásolja közvetlen mentesítés mérés.6. feszültség, áram, töltés kapacitás ah száma, M szám, idő, energia kijelző ugyanakkor a kijelző információk átfogó, egyértelmű.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik