.

.

12 RFID-Blokkoló Ujjú által Boxiki Utazás. A legjobb módja annak, hogy Megvédjük a Kártyát Elektronikus Lopás. Tartós, Könnyű, Kompakt Design, hogy illeszkedjen minden Zsebében vagy a Táskájában van. (Sötétkék)

12 RFID-Blokkoló Ujjú által Boxiki Utazás. A legjobb módja annak, hogy Megvédjük a Kártyát Elektronikus Lopás. Tartós, Könnyű,

HUF 12744.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Speciális RFID biztonságos hüvely védelmét szolgáló hitelkártya, pénz kártyák, azonosító kártyák elektronikus csalás vagy lopás; RFID pajzsok egy kiváló bankkártya protector, vagy útlevél jogosultja az RFID-blokkoló, hogy kiváló utazási biztonság.Készült különleges RFID-blokkoló anyag, a hitelkártya birtokos, valamint az RFID-blokkoló útlevél jogosultja a vékony, könnyű; tanúsított biztonságos ujjú hitelkártya véd a szkennelés, digitális, elektronikus chipek által tolvajok, könny -, víz-ellenálló.RFID ujja elektronikus páncél a személyazonosság-lopás elleni védelem a bank kártyák; ez a kártyával ID jogosultja megakadályozza elektronikus hozzáférést a kártyákat; értékes hitelkártya védelem, egy személyi IGAZOLVÁNY protektor útlevél protector RFID blokk beolvasása, majd futást.Hitelkártya védelem ujja úgy tervezték, színkód rendszer, hogy megtalálja minden kártya, könnyen, gyorsan; az RFID-hitel-kártya-tartót, majd útlevél jogosultja az RFID különböző színek a kiváló kényelem; a különleges, magas minőségű merev alumínium fólia bevonat ezek az apró, vékony RFID-blokkoló tárca biztosítja, hogy soha nem lesz áldozat, a high-tech bűnözés.Magában foglalja a 12x RFID hitelkártya protector ujjú, a végső csalás megelőzése, illetve az utazás biztonságát.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik