.

.

Wehhbtye 40 DB Fém Növény Címke Tét - Réz Fém Növény Kategória,Magas Réz Lemez, Fém Növény Címkék,Réz Növény Kategória 1 Készítő Toll Virágok, Zöldségek, Palánták, Vetőmag,stb.

Wehhbtye 40 DB Fém Növény Címke Tét - Réz Fém Növény Kategória,Magas Réz Lemez, Fém Növény Címkék,Réz Növény Kategória 1

HUF 2698.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

????️Amit kapsz : 40 DB Fém növény címkék, 1 készítő toll, amely lehetővé teszi, hogy mark a növények kényelmesen.Azt is, hogy egy mark állandó jelölő, fém bélyegző. ????️Használata egyszerű : Minden egyes címke van elég hely az ön számára, hogy írjon,, valamint a masszív két méteres design egyszerű, helyezze be a talajba, majd helyezze át a kert körül. ????️Tartós, Erős : A támogatás része rozsdamentes acélból készült az írás része réz.Vízálló, valamint Időjárásálló, nem könnyű, törékeny, vagy a beépülő modul.Amikor ki van téve az elemeknek réz alakul ki egy patinás idővel, majd adjunk hozzá osztály, mint egy kert.Ha szeretné, hogy fenntartsák a fényes réz, kérjük, kabát a címkék tiszta külső.Alkalmas a hosszú távú használatra. ????️Széles ahhoz, hogy használni : A címkén, illetve azonosítani, virágok, növények, cserjék, fűszernövények, zöldségek, valamint beltéri növények.Használd őket a virágágyások, kaspók, erkély dobozok, sziklakertek, fa, zöldség, rózsa, rapiclip, dália, gyógynövény-kert, a menta, a növényi foltok, sőt még többet is. ????️Jó ajándék Szépség memória teremtő : Lehet használni, mint egy tökéletes ajándék, hogy kertészek, vagy növényi termelők.Közben Fák Napja, vagy a Szülő-gyermek Nap, szülők, mind a gyerekek használja ezeket a címkéket, hogy mark a növényeket ültetett együtt.Hagyja, hogy a gyerekek megtapasztalják az érzést, hogy hands-on, valamint a figyelmet a környezetvédelem.Hagyja, hogy egy szép emlék. -Tökéletes a virágágyások,kaspók,erkély dobozok,sziklakertek,gyógynövény-kert, valamint több.Lehetővé teszi, hogy mark a növények kényelmesen.Remek ajándék növényi termelők, valamint kertészek. -A fém növény címkék, 3 különböző magasságú,hogy 4 cm,6 cm,10 cm.2, 5 cm széles, 4 cm magasság fém címke,2.56 cm széles, 6 cm, 10 cm magasság fém címke.Elég a hely írni.Lehet választani, a magasság, amit akarsz.A fém növény címkék jó címke, illetve azonosítani a virágok, növények, cserjék, fűszernövények, zöldségek, valamint több.Használd őket a virágágyások, kaspók, erkély dobozok, sziklakertek, fa, zöldség, rózsa, rapiclip, dália, gyógynövény-kert, a menta, a növényi foltok, sőt még többet is.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik