.

.

Colovis 60 DB Bambusz Növény Címkék, Növény Kategória, T Típusú Fa Növény Jelölő Toll a Növények Óvoda Mag Kert Üvegházhatású Kellékek (6.3x10cm, Fa)

Colovis 60 DB Bambusz Növény Címkék, Növény Kategória, T Típusú Fa Növény Jelölő Toll a Növények Óvoda Mag Kert Üvegházhatású

HUF 3955.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❀ Különleges Értéket Csomag : magában Foglalja a 60 DB bambusz növény címkék + 1 DB fekete toll egy kézműves papír dobozban.Minden növény címke 10 cm / 3.94" hosszú, 6 cm / 2.36" a szélessége. 2.36" x 1.29" az írás terület megfelel az ön igényeinek. ❀ Natual Bambusz Anyag : A növény markerek készült 100% - ban természetes bambusz, öko-barát időjárás-ellenálló kemény anyag.Tökéletes alternatívája a fém vagy műanyag üzem markerek. ❀ Könnyű Írni, Állandó Fekete Méret : A növény címkék sima felületű a jelölő toll, könnyű írni.A jelölő toll, maradandó tinta nem fakulnak a napfény-expozíció, vagy az eső. ❀ Széles Használat : a növény kategória nagy használata óvoda, kert, valamint az üvegházhatást okozó; tökéletes címke seedings tálcák, gyümölcs fák, óvoda raktáron, virágok, füvek, növények, zöldségek, cserepes növény, stb. ❀❀ Nagyszerű ajándék minden gyógynövény termesztők, vagy a kert szerelmeseinek!Jó szórakozást, hogy személyre ezeket a növény a jelölők írok neveket, felhívni a növények, egy rövid üzenetet, vagy megfogalmazása a döntést, de működni fog csodálatosan nyomon a növények.Méret : 6.3x10cm | Stílus : fa.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik