.

.

WhisperDream 45mm Rotary Vágó Pengék - 10 Pack Csere Kések - Élesebb Penge Jobb Vágó Hatás, Nagy Varrás, Foltvarrás Kellékek, Szövet, Kézműves (Lóhere Lyuk-45mm)

WhisperDream 45mm Rotary Vágó Pengék - 10 Pack Csere Kések - Élesebb Penge Jobb Vágó Hatás, Nagy Varrás, Foltvarrás Kellékek,

HUF 1551.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[MAGAS MINŐSÉG, SZUPER TARTÓS] Whisper Dream 45mm rotary vágó pengék egymástól független-tervezés, - gyártás növények, több élezés kezelések minőség-ellenőrzés, hogy a penge élesebb, a vágás hatása ideális. [PROFESSZIONÁLIS ANYAG] Készült importált kiváló minőségű Japán SKS-7 acél, Volfrám ötvözet teszi a lamellák nagyobb keménység, valamint kopásállóság, nem könnyen hajlik vagy eltörhet. [VAD ALKALMAZÁS TÚL A ELKÉPZELNI] .. A 45mm penge alkalmas sokféle rotary vágó, széles körben használják a varrás, foltvarrás, művészeti, kézműves, a penge használt vágott szövet -, gyapjú -, nemez, bőr, kartonpapír, kártyák, tapéta vagy egy szelet tortát. [BIZTONSÁGI & MENTSE el A PÉNZT], Magas minőségű érdemes minden fillért, Melegen emlékeztető : a gyerekek használata tilos, kérlek helyezd el őket, hogy a gyerekek nem éri el, amikor nem használja. [100% - os ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS] Ha bármilyen probléma a folyamat során a vásárlási vagy használja a terméket, mi lesz az ön számára hatékony megoldást, így kosárba most!Whisper Dream egy manufaktúra, valamint design cég több mint 30 év, 30 év Után a fejlődés, Whisper Dream vált integrált vállalat a varrás terén!.Szeretném megköszönni minden a mérnökök számára a folyamatos erőfeszítések, illetve aktív, az innováció, A küldetése, hogy biztosítani minden ügyfél a magasabb minőségű termékek!.Mi elsősorban a termék, varrás, tartozékok, mint például a pengék, rotary drótvágó, olló, talp, láb, vágott ellenálló kesztyűt, Csiszolás övek, illetve más, kapcsolódó termékek.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik