.

.

MSRECK 45mm Tárcsás Maró Készlet, Összecsukható Kés, Foltvarrás Rotary Vágó 5 Csere Forgó Pengék (Fekete + 6 Forgó Penge)

MSRECK 45mm Tárcsás Maró Készlet, Összecsukható Kés, Foltvarrás Rotary Vágó 5 Csere Forgó Pengék (Fekete + 6 Forgó Penge)

HUF 1753.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Varrás vágó rotary vágó segít, hogy pontos vágás a több rétegű szövet, papír, vinyl -, bőr -, valamint több, ez a rotary vágó teszi vágás anyag sokkal gyorsabb, a tökéletes vágás.A 45mm rotary vágó pengék készült SKS-7 acél, ami a pengék rendkívül élesek, tartós. 45mm rotary vágó pengével lehet összeállítani, hogy mindkét oldalán a rotary vágó eszköz, így a nagy, mind jobbkezes illetve balkezes felhasználók számára.Ez a praktikus rotary vágó célja a biztonság gombra, hogy zárja le a penge.A csomag többek között : 1 db 45mm Rotary Vágó+1 db rotációs vágó penge, 5pc forgó pengék. 45mm rotary cutter-Ez a rotary cutter egy csodálatos eszköz, a házimunka, a vágás gyorsabb, pontosabb, 45mm rotary cutter a leginkább megfelelő méretű pengék szinte minden projektek, Ideális foltvarrás, kötés, scrapbooks, varrás, szövet vágás, Varrónő, Szabó, Művészetek, Mesterségek, valamint több.A cutter egy biztonsági gomb, oly módon, hogy a zár a penge, valamint biztosítják a biztonságos vágás, könnyű használni, majd cserélje ki a pengéket.A forgó lapátok lehet összeállítani, hogy mindkét oldalán a vágó, nagy, mind jobbkezes illetve balkezes felhasználók számára.Termék Információ : Anyag : ABS műanyag fogantyú + SKS-7 ötvözött acél penge.Termék méret : 165*63.5 mm.Penge modell : 45mm.Penge csere módszer : csavaros rögzítés.A csomag többek között : 1 db 45mm Rotary Vágó+1 db rotációs vágó penge, 5pc forgó pengék.Hogyan kell használni : 1. Nyomja meg, hogy feltárja a penge, nyomja meg a fogantyút, hogy álljon ki a penge, a vágás után, nyomja meg a biztonsági zár, zár, mint a penge.2. Helyezze az anyagot a vágás mat arány szerint, nyomja meg a szövet a vágás uralkodó, majd vágjuk.3. A vágás előtt, a ruhával vágás uralkodó rögzíteni kell, hogy a szövet, a ruhával vágó kés, közel kell lennie a ruhával vágás uralkodó. 4. Közben a vágási művelet, a penge legyen merőleges a felületre, a ruhával, majd vágd le teljesen az egyik irányt.Biztonsági Figyelmeztetés : a Rotary vágó sérüléseket okozhat.Ne feledje, hogy nyomjuk meg a lezárás gombot, hogy csökkentse a balesetek, valamint lehetővé teszi a biztonságos működéshez.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik