.

.

SHENYF Labdát Orra Végén, Malom CNC Router Kicsit Nano Kék Bevonat szármarók 3.175 mm Szár Spirál Végén Marószerszám 10db-Karbid Router Kicsit Legmegbízhatóbb (Méret : 2.0x3.175x8mm)

SHENYF Labdát Orra Végén, Malom CNC Router Kicsit Nano Kék Bevonat szármarók 3.175 mm Szár Spirál Végén Marószerszám 10db-Karbid

HUF 11435.85

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A nagy sebességű acél szerkezet biztosítja a tökéletes tartósság, az élvonalbeli az edzett, majd csiszolta az élesség, azt beszélik,-kialakítás, lépcsőzetes vágás fogak biztosítja a pontos countersinking lyuk sima, tiszta. 1. Az új ultra-jó, jó wolfram steel bar csiszolás, nagy merevség, keménység. 2. Pletyka ellenálló kialakítás a kiváló felületi minőség, valamint a szerszám hosszú élet. 3. Soild keményfém hosszú elérni a kiváló teljesítményt a 3 D-faragás. 4. Labda vége, hogy adjon tiszta átmenet közötti mélységben.Mivel kézi felvételi, ott lesz az eltérések között a tényleges objektumot, majd a kép, de ez nem befolyásolja a használata, hatása.Jellemzők : 1. Az új ultra-jó, jó wolfram steel bar csiszolás, nagy merevség, keménység.2. Pletyka ellenálló kialakítás a kiváló felületi minőség, hosszú eszköz life3. Soild keményfém hosszú elérni a kiváló teljesítményt a 3 D carving4. Labda vége, hogy adjon tiszta közötti átmenet depths5. Kerek fogantyú,könnyen használható, növeli a stabilitást a teljesítmény.Tulajdonságok : Típus : gömbvégű Végén Mill Metrial : Wolfram Carbide Coating : Nano Kék Coated Shank Átmérő : 3.175 mm Application : Öltöny vágás Fa , Műanyag, Akril plate Note Please lehetővé teszi, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.A csomag többek között : 10db Labda marók Orra.

Főbb jellemzők

Type:
Ball Nose End Mill
Metrial:
Tungsten Carbide
Coating:
Nano Blue Coated
Shank Diameter:
3.175mm
Application:
Suit for cutting Wood , Plastic, Acrylic plate
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Package Including:
10pcs Ball Nose End Mills :
A vevőknek is tetszik