.

.

Aktív Toll ipad, LUNTAK Stylus Toll érintőképernyők Működik iOS/ Android/ iPhone/ Ipad/ Pro/Légkondicionáló/Mini 2/3/4 Újratölthető Tablet Pen 1,5 mm-es Finom Pont(Fehér)

Aktív Toll ipad, LUNTAK Stylus Toll érintőképernyők Működik iOS/ Android/ iPhone/ Ipad/ Pro/Légkondicionáló/Mini 2/3/4 Újratölthető

HUF 1618.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

{Reális, Írás, Élmény} LUNTAK stylus toll iphone írja sima, olyan, mint egy rendes tollat,valamint az 1,5 mm-es, jól tollhegyet végrehajtja pontosabb utasításokat.Nagyon magas érzékenység,ez a stylist toll ipad sokkal könnyebb, mint a gépelés, az ujjaim, mint írásban, papíron.A stylus érintőképernyő is teremt, sima, finom vonalak, a grafika,a stylus ipad lehetővé teszi, hogy az eady, amikor ihlet. (nem kell változtatni a toll core). {Hosszú Akkumulátor élettartam, valamint Energiatakarékos} Ez a tablet stylus usb töltő port.LUNTAK érintőképernyő tollat nem vesz erőt a laptop, de a díjak gyorsan, akkor használja a tollat egy héten át az órákat.A ceruza ipad töltő bemenet 5v.Ez egy okos toll, okos energiatakarékossági funkció, amely automatikusan kikapcsolja az áramot minden 15 perc, hogy megvédje az akkumulátor élettartamát. {Széles körben Kompatibilis} Luntak digitális toll működik a legtöbb érintőképernyős eszközök, mint például : ipad /ipad 2/3/4, ipad pro, az ipad mini/ 2/3/4, iphone xs/max/xr/x, samsung, android, valamint egyéb, népszerű eszközök.Az apple stylus ipad alkalmas a hallgatók, hogy az írás, a rajz az iskola, a tanárok, hogy tudomásul veszi az előadások, művészek, rajzolni, irodai dolgozók, a naplózáshoz, az i Pad. {Az egyik legfontosabb Ellenőrzési} LUNTAK stylist toll nem kell a bluetooth funkciót.Csak nyomja meg játszani,egy egyszerű kattintással.Ez a rajz ceruzával rendkívül könnyű tartani, mint egy átlagos ceruza.A telefon stylus nem csúszik körül a kezét.Az a toll, a ceruza tippek írja sima, nem hagy leválasztása vonalak a tablet vagy a telefon!. {Hatékony értékesítés Utáni Szolgáltatást} Luntak jó pont stylus biztosít egy 30 napos ingyenes vissza, illetve 12 hónap garanciát vállalunk a gyári hibás tételek.A csomag tartalmazza : stylus*1, usb kábel*1, oktatás*1. A szolgáltatás elérhető 24. A LUNTAK stylus pen van egy 1,5 mm-es jó tipp.Úgy működik, IPhone, android, valamint az egész érintőképernyők.A mágneses cap magas mágneses felszívódását, így annak nem könnyű elveszíteni, amikor uncap, hogy a díjat.Mivel ez a pálca újratölthető lehet tölteni ugyanazt a laptop, amit mi írunk tudjuk vinni, ahol akarunk, minden probléma nélkül.Díjak micro USB-kábel, amely szintén tartalmazza.Gyors töltés.Jó az akkumulátor élettartamát.Az egyik legfontosabb az irányítást.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik