.

.

Szakáll Ceruza Töltelék Készlet Ecsettel, vízállóság & Verejték Bizonyíték Tartós Szakáll Töltő Toll Készlet Lefedettség - Szakálla, Bajusza, Szemöldöke, Szakálla Festék Férfi (Piros-barna)

Szakáll Ceruza Töltelék Készlet Ecsettel, vízállóság & Verejték Bizonyíték Tartós Szakáll Töltő Toll Készlet Lefedettség

HUF 1132.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

TESZI STÍLUS EGY szelet TORTÁT : Néha ápolás a szakáll trükkös lehet, ha nem a megfelelő férfi szakálla ecset.Ha a mi extra cég sörtéjű kefével, hamarosan látni fogja, hogy még soha nem volt könnyebb, hogy a göndör szakálla sima, átalakítja a stílust, amit mindig is akartam.TERMÉSZETES MEGJELENÉS : Jön-val egy puha sörtéjű szakáll kefe segít a felújított reális szakáll, hogy egy természetes, friss pillantást.A Szakáll Ceruza Töltelék Célja, hogy Helyreállítsa A Legjobb Formája A Szakállas, A Tökéletesen Ívelt Megjelenése, A Szakáll Töltelék Csökkenti A Megjelenése Hiányosságok A szakálla, Haja, Bajusza, De Még Szemöldöke, stb.Így Egy Tiszta, Természetes, Friss Pillantást.KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ : Egyedi négyágú tipp design könnyen töltse ki szakállas, hajszálvékony.Létrehozhat a szakáll, szemöldök, vagy a haj kontúr akarsz.Ugyanakkor A Szakáll Töltő Toll Készlet Felszerelt Borbély Kefét kell Alkalmazni akkor Is, Színt, Mielőtt A Folyékony, Száraz, Hogy A Szakáll természetesebb.SWEATPROOF & VÍZÁLLÓ : Kefe másodpercig tart, minden nap !a tartós szakáll toll biztosítja a termék alkalmazás tegnap egész nap magabiztosan nélkül elmosva, vagy gyengült a verejték, vagy eső.MPORTANT MEGJEGYZÉS : Ha NEM használja, tartsa a kupakot SZOROSAN kérjük, tárolja az injekciós tollat a TIPP, hogy mindig a szakáll tollak a kiszáradástól.(Apák Napi Ajándék).Szolgáltatás : 1. A szakáll töltelék toll kifejezetten úgy tervezték, hogy alakját, majd töltse ki a szakállas, bajuszos. 2. Könnyű használni, csak felhívni a vázlatot a szakáll vagy bajusz, majd színes egyenletesen mentén a kívánt formát. 3. Víz ellen védett, de sweatproof, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig, valamint segít fenntartani a tiszta, természetes megjelenés. 4. A természetes összetevők, biztonságos, veszélytelen, nem okoz irritációt, a bőr. 5. Felszerelt, szakállas, ecset, így könnyen lehet fésülni a szakállas, kerülje a csomózás.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Szakáll Töltelék Toll Anyaga : Műanyag Szakáll Töltő Toll Színe : Piros-barna Tartalmazza : Szakáll Töltő Toll, Szakáll Ecset Érvényességi ideje : 3 Év Csomag Lista : 1 x Szakáll Töltő Toll, 1 x Szakáll Ecset.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Beard Filler Pen
Material:
Plastic
Beard Filling Pen Colour:
Red-brown
Includes:
Beard Filling Pen, Beard Brush
Validity Period:
3 Years
Package List:
1 x Beard Filling Pen :
1 x Beard Brush :
A vevőknek is tetszik