.

.

Akril Festék, Toll, Akril Festék Döntéshozók számára Meghatározott Rock Festészet, Kerámia, Üveg, Fa, Szövet, Vászon, Bögre,Fém,Húsvéti Tojás,Műanyag,Papír, Rajz, DIY Kézműves, Hogy Kellékek, 0.7 MM Tipp Akril Festék Jelölő 18 Színek.

Akril Festék, Toll, Akril Festék Döntéshozók számára Meghatározott Rock Festészet, Kerámia, Üveg, Fa, Szövet, Vászon, Bögre,Fém,Húsvéti

HUF 2698.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[ Többcélú ] Ez akril festék készlet 18 vegyes színek, magas tapadási pedig szabadon lehet tenni a különböző anyagok, mint a kő, kerámia, üveg, textil, fa, fém.Hagyd, hogy a felhasználók szabadon követi a saját ötleteit, hogy gyakoroljon korlátlan kreativitás. [ Gyorsan száradó, tartós ] Akril festék jelölő 0,7 mm tipp van egy száradási ideje, mintegy 0,2-5 perc a különböző anyagokat.Vízálló, amely teljesítmény, erős a képessége, hogy rögzítse a napfény.A szín erős, nem fakul, nem tartható fenn örökké. [ Biztonsági, környezetvédelmi ] A belső festék, toll az akril festés töltő folyadék a víz-alapú, szagtalan, környezetbarát, nem mérgező.Keresztül a biztonsági teszt, mind a felnőttek, illetve a gyerekek is használhatják bizalommal (ajánlott 3 éves kor alatt az öreg felnőtt kíséretében). [ Könnyen használható ] Egyszerű művelet.A design belső festék kimeneti együtt a legjobb szivattyú szelep rendszer biztosítja a pontos flow control.By nyomja meg a nib, a festék áramlik ki egyenletesen a nib, elkerülve a hirtelen nagy mennyiségű tintát károsítja a munka.Ezen túlmenően, az átlátszó tinta cső képes megjeleníteni a tinta fennmaradó összeget az időben.Használhatja az akril markerek bizalommal. [ Szolgáltatás biztosítása ] a Vevői elégedettség a termékek a legnagyobb motiváció.Ha bármilyen minőségi problémák, vagy más kérdése van az akril festék, toll vásárolt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz kielégítő válasz 12 órán belül.Méret specifications We jelenleg négy csomagolási méretek közül választhat.Ezek a következők : 1. 18 * 0,7 mm : súlya : 230 gramm.Méret : 13.5 cm * 7 cm * 3,5 cm. 2. 18 * 2mm : súlya : 400 gramm.A mérete : 14.5 cm * 9.2 cm * 4,5 cm. 3. (3 fekete, 3 fehér) * 0,7 mm : súly 81 gramm, mérete : 13.5 cm * 7cm * 1.3 cm. 4. 24 * 0,7 mm : A súlya körülbelül 310 gramm, a mérete : 13.8 cm * 9.4 cm * 3,5 cm.Kiválaszthatja, hogy az ön igényei szerint.hogyan kell használni : 1. Lépés : Nyissa meg a toll fedezi, a helyet a tollhegy függőlegesen a papírt, majd nyomja meg a gombot folyamatosan, amíg a folyadék áramlik ki.Megjegyzés : ne nyomja meg erősen, hogy elkerüljék a kontrollálhatatlan áramló folyadék miatt törés a toll hegyét.2. lépés : Általában egy ecsettel létre.Ha a tinta nem átlátszó, nyomja meg ismét a gombot.3. lépés : ne feledd, hogy fedezze a toll kupakját használat után, hogy tartsa az injekciós tollat tipp nedves, kényelmes, későbbi használatra.Miután a teremtés befejeződött, meg kell várni, hogy a festék teljesen száraz, mielőtt hozzáérne.Javasoljuk, hogy tárolja a munka egy száraz, szellőztethető helyen.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi ad kielégítő választ, amint lehetséges.Azt szeretném, ha boldog használni!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik