.

.

Vége Táblázat Oldalsó Asztal, Fa Kávé Snack Laptop Lámpa Asztal Haza, Nappali, Hálószoba, Erkély, Irodába Kanapé, Asztalok (Méret : 60 36 53.5 CM) Termék Kód: WW-1034 (Méret : 603653.5 CM)

Vége Táblázat Oldalsó Asztal, Fa Kávé Snack Laptop Lámpa Asztal Haza, Nappali, Hálószoba, Erkély, Irodába Kanapé, Asztalok

HUF 4684.50

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1. : Kiválasztott környezetbarát anyag, nem mérgező, íztelen, stabil, tartós, lehetőleg hardver, finom, sima sarkok, nem könnyen karcolódik, a család nyugodt lehet használni. 2. : Méret : 60*36*53.5 CM 。Szín : kép-szín 。Anyaga : fa. 3. : Alkalmazható jelenet : nappali, hálószoba, erkély, iroda, hotel, kollégium, étterem, kávézó, fodrászat, ruházati bolt, bár, klub, stb. 4. : A forma, stabil, a nagylelkű, a textúra, hogy nehéz, sőt, a kivitelezés tökéletes, az egyszerű, elegáns, egyszerű, de a divat elem nem vész el, a felét haza fele art. 5. : Ha van elég idő, remélem, hogy adja meg a boltban, hogy keresse meg , több száz asztalok, székek közül választhat, azt hiszem, mindig van egy. : Méret : 60*36*53.5 CM : Szín : kép-szín.. : Anyaga : fa.. : Kiválasztott környezetbarát anyag, nem mérgező, íztelen, stabil, tartós, lehetőleg hardver, finom, sima sarkok, nem könnyen karcolódik, a család nyugodt lehet használni : A forma, stabil, a nagylelkű, a textúra, hogy nehéz, sőt, a kivitelezés tökéletes, az egyszerű, elegáns, egyszerű, de a divat elem nem vész el, a felét haza fele művészet : Alkalmazandó jelenet : nappali, hálószoba, erkély, iroda, hotel, kollégium, étterem, kávézó, fodrászat, ruházati bolt, bár, klub, stb. : Ha van elég idő, remélem, hogy adja meg a boltban, hogy keresse meg , több száz asztalok, székek közül választhat, azt hiszem, mindig van neked is. : Használjuk nemzetközi logisztika, a termékek általában kell 15-25 nap, hogy a hajó, ha több, mint 30 nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi segít megoldani a problémát a lehető leghamarabb; : Ez a termék kézzel mért, a hiba szokásos 1-2 cm; : Egya hibák miatt előfordulhat, hogy a fény, kijelző, illetve a felvételi szög; ez nem minőségi kérdés; : Mi lesz csomag minden egyes terméknek megfelelően.Ha bármilyen sérülés a szállítás során, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik