.

.

Rajz Táblák Táska Vízálló Szövet, Vászon Gyönyörű Art hordtáska válltáska, Festés Vízálló Zsák, a Festészet, a Vonalvezetés(8K Fekete Hordozható Festmény Táska)

Rajz Táblák Táska Vízálló Szövet, Vászon Gyönyörű Art hordtáska válltáska, Festés Vízálló Zsák, a Festészet, a Vonalvezetés(8K

HUF 2901.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Gyönyörű csat, a csat a pánt állítható szabadon, hogy megfeleljen az emberek különböző magasságban.Rozsdamentes acél fém cipzár, könnyen használható, hosszú élettartamú, gyorsabb, több munkaerő‑megtakarítás, hogy nyissa ki a hátizsákot.Minden vállpánt kapcsolat erősíti a csomózás gépet, így tartósabb.Egymást átfedő vállpántok, a 4 hevederek, erőteljesebbek, sőt, még erő, amely képes hatékonyan akadályozza meg a vállát a fáradtság.Válassza kiváló minőségű szövet teljes védelme nem vízálló tételek, mint a rajz táblák, arc szövetek.Szolgáltatás : 1. Gyönyörű csat, a csat a pánt állítható szabadon, hogy megfeleljen az emberek különböző magasságban.2. Minden vállpánt kapcsolat erősíti a csomózás gépet, így tartósabb.3. Rozsdamentes acél fém cipzár, könnyen használható, hosszú élettartamú, gyorsabb, több munkaerő‑megtakarítás, hogy nyissa ki a hátizsákot.4. Válassza kiváló minőségű szövet teljes védelme nem vízálló tételek, mint a rajz táblák, arc szövetek.5. Egymást átfedő vállpántok, a 4 hevederek, erőteljesebbek, sőt, még erő, amely képes hatékonyan akadályozza meg a vállát a fáradtság.6. Táska szegély tervezés, gumi szegély kopásálló kézvédő, stabil, kényelmes szállítására.Spec : Elem Típus : Festmény Backpack Product Szín : Black Commodity Anyag : Canvas Product Méret : Kb. 53 x 40cm / 20.9 x 15.7 in Features : 1. Kiváló minőségű vászon, szövet, erős, tartós;2. Lehet végezni kézzel vagy a váll, könnyen tisztítható, könnyű hordozni ki;3. Hosszú élettartam.A csomag Lista : 1 x Festmény Backpack Notice : Kézi mérés kisebb hibák.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik