.

.

Mini Állandó mágneses Motor,AC Szinkron Fém Fogaskerekek Sebesség Csökkentése Excentrikus Tengely Elektromos Berendezések, Tartozékok(50rpm/min AC110V))

Mini Állandó mágneses Motor,AC Szinkron Fém Fogaskerekek Sebesség Csökkentése Excentrikus Tengely Elektromos Berendezések,

HUF 5304.15

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Fém Fogaskerekek】Segítségével az összes fém fogaskerekek, gyere kis méret, nagy torziós, wearresistant, ultra-csendes, stabil működés,hosszú élettartam. 【Réz Tekercsek】Az állórész pedig rotor elfogadja vörös réz tekercsek, a lassulás ellenállás, vezetőképesség erősíti, ezáltal növelve a torziós a motor. 【Mágneses Csempe】 Segítségével kiváló minőségű mágneses csempe dolgozni, magasabb hatásfok, kevesebb dinamikus veszteség, alkalmas minden típusú mikro gép, nagy torziós, amely biztosítja a stabil teljesítményt működés közben. 【Stabil Teljesítményt】 A micro motor állandó mágnes AC szinkron motor, könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, alkalmas minden típusú mikro gép, nagy torziós,amely javítja a megbízhatóság, a motor működését. 【Széles körben Használja】 Elsősorban a különböző iparágakban, mint például a mikro gépek, különböző CNC szerszámgépek, highaccuracy mérési eszközök, elektronikus gyártási berendezések, pénzügyi gép, hadiipar, illetve más iparágakban.Hogyan kell Használni : 1. Lehet közvetlenül van csatlakoztatva a tápegység (a középső kell csatlakoztatni, vagy a két vége) 2. A fekete-piros kábel van csatlakoztatva a tápegység, a kimeneti tengely forog előre 3. A fekete-zöld drót van csatlakoztatva a tápegység, a kimeneti tengely forog fordított Specifikáció : Elem Típus : Mikro Motor Modell : XD-60 KTYZ + konzol Anyaga : Réz Kimeneti Tengely Méret : Kb. 7 x 19mm / 0.3 x 0,7 Védelmi Szint : IP20 Szigetelési Ellenállás : egy DC500 V ellenállás mérő, ez nem haladja meg a 20 MΩ Szigetelés Ellenállni Feszültség : alkalmazni 50 Hz vagy 60 Hz között a tekercs kagyló egy pillanatra a feszültség 1800 V nélkül rendellenesség.Hőmérséklet-Emelkedés : Ha a sebességváltó vagy azzal egyenértékű hűtőborda van telepítve, a névleges műveletet normál hőmérséklet, illetve a páratartalom, ez normális, hogy az intézkedés a hőmérséklet emelkedése, a tekercs által az ellenállás módszer, 75-80. Szigetelési Osztály : E osztály (130) Üzemeltetési Környezet Hőmérséklet : Motor : -10~+40 (nem hab) Használja Környezeti Páratartalom : 85% vagy kisebb (páralecsapódás nélkül), Hogy a Támogatást a CW CCW : Igen, Hogy a Támogatást Sebesség Szabályozás : Nincs Csomag Lista : 1 x Mini Motor 1 x Konzol.

Főbb jellemzők

Item Type:
Micro Motor
Model:
XD-60KTYZ + bracket
Material:
Copper
Output Shaft Size:
Approx. 7 x 19mm / 0.3 x 0.7in
Protection Level:
IP20
Insulation Resistance:
with a DC500V resistance meter, it does not exceed 20MΩ
Insulation Withstand Voltage:
apply 50Hz or 60Hz between the coil shells for one second at a voltage of 1800V without abnormality.
Temperature Rise:
When the gearbox or equivalent heat sink is installed, and the rated operation is performed under normal temperature and humidity, it is normal to measure the temperature rise of the coil by the resistance method to 75-80.
Insulation Class:
E class (130)
Operating Environment Temperature:
Motor
Use Environment Humidity:
85% or less (no condensation)
Whether Support CW and CCW:
Yes
Whether Support Speed Regulation:
No
Package List:
1 x Mini Motor :
1 x Bracket :
A vevőknek is tetszik