.

.

Fekete, Fehér, Szürke Terepszínű Prémium Matt Vinil Autó Wrap Matrica Film Adatlap Levegő Csatorna Release Technológia + Ingyenes Eszköz, Készlet (12 x 60 / 1FT x 5FT)

Fekete, Fehér, Szürke Terepszínű Prémium Matt Vinil Autó Wrap Matrica Film Adatlap Levegő Csatorna Release Technológia +

HUF 2293.65

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Prémium Álcázás Matt vinil-wrap jön ingyenes eszközök ( Kivéve a Minta Mérete ).Öntapadós hátlap Levegővel Kiadás Csatornák (Buborék Mentes).Könnyen cserélhető, illetve NEM károsítja, hogy a festék alatt, vagy a telepítés után.Teljesen vízálló, folt, valamint UV ellenálló.Hő fegyvert, vagy háztartási hajszárító kialakítása szükséges.Könnyű telepítés a száraz módszer alkalmazásával.Könnyen Telepíthető- Nem Fakul, Chip, Repedés vagy Peel - könnyű bot, s el kell távolítani - Kérlek, ne próbálja meg telepíteni, amikor a vinil hideg, vagy a hideg időjárás oka, hogy a ragasztó túl gyenge. - A vinil kell, hogy legyen meleg vagy fűtött hő fegyvert, vagy egy hajszárító telepítésekor.Teljesen vízálló, folt, valamint UV ellenálló.Mikor vásárolt Égi Fény Auto INGYENES SZÁLLÍTÁS a USPS Elsőbbségi küldemények. - Győződjön meg arról, hogy a felület tiszta, a piszkos, koszos, olajos folt lesz, hogy a matrica leesik. 48 órával később , a ragasztó attrakció lesz gyenge, akkor nyomja meg erősen , elkerülve a vízgőz. - Emlékszel..egy kis hő kulcs telepítésekor ez a termék.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik