.

.

Felszolgáló Tálca a Konyha Kreatív Északi Tea Tálca, Kreatív, Kézzel készített Fa Tálca Evőeszközök Rack, Fekete Dió Tálca Hotel Haza Asztal Kijelző Tálca (Szín : Egy)

Felszolgáló Tálca a Konyha Kreatív Északi Tea Tálca, Kreatív, Kézzel készített Fa Tálca Evőeszközök Rack, Fekete Dió Tálca

HUF 1836.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Nem csak stílusos, praktikus, kényelmes tálca ételt biztosítani a kaját. ★Válasszon magas minőségű Észak-Amerikai természeti naplók, kézzel csiszolt, szilárd szerkezetű, világos szerkezetű, finom tapintású. ★ Különböző színek, textúrák, a fekete dió, kőris kreatív varrás, kreatív esztétikai tervezés, lenyűgöző vizuális hatások. ★ A tökéletes szolgáltatás tálca desszertek, szendvicsek, gyümölcsök, egyéb élelmiszerek, valamint kisebb tárgyak, a bútorok.Ez is egy jó dísz. ★Méret : 28*18 cm/28*28 cm/34*22cm/34*34cm.Ha azt szeretnénk, hogy egy nagy ajándék, hogy egy új háztulajdonos, vagy egy barát/családtag, akkor biztos lehet benne, hogy ez a lemez nagyon népszerű.Név : Skandináv stílus kreatív tray Material : bamboo Style : Északi style Category : Flatshape : rectanglequantity : 1 Size : 28*18 cm/28*28 cm/34*22cm/34*34cm Weight : 1000 g / 1200 g / 1200 g / 1400 g Scope : tea, kenyér, gyümölcs, nasi, család, étterem, szálloda, stb.gyors : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.2, nem tartalmaz elemeket más, mint a tálcára mutatott, a termék fényképe.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg.4 miatt kézi mérés, kérem, engedje meg, egy különbség 1cm-2 cm, köszönöm.5, a boltban a különböző stílusok, színek, el kellene menni a boltba, hogy megtekinthesse.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.➤ Az általános, logisztikai általában szállított belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik